суббота, 29 октября 2011 г.

Коробочка для грошей.

Ще одна весільна коробочка зля грошей і біло-рожевих тонах.
Дівчата-знавці, може підкажете - це підходить під шеббі, чи для шеббі має бути зістарене, а то я в стилях не дуже.
Дяую, що заходите.


воскресенье, 16 октября 2011 г.

М"який блокнотик!

Сьогодні я покажу вам свій перший блокнотик, сподіваюсь не останній. І ще вперше  використовувала тканину в роботі.


 З ним беру участь в Завданні "Такі милі ведмедики Тедді" від блогу "Завдання для душі"


суббота, 15 октября 2011 г.

Перші АТС!

Недавно я отримала в подарунок АТС від Наташки-kukla з колекції "Яблочный рассвет". Вона така чудова, дуже ніжна, і якби в мене зараз не було насморку я б, напевне, відчула запах зеленого яблука і трави.

 Тримала я таке чудо в руках вперше, і дуже захотілось щось таке зробити. А ще холілось трохи прогнати цей холод і принести трохи весняного тепла. Не знаю, чи мені це вдалося, судіть самі. Отже мої перші АТС, серія (їх тільки 3 штуки, тому "серія" - це занадто голосне слово)  "Небо на долонях". Задумка така: весняне небо і в ньому яскраве тепле сонечко, роль якого виконує метелик. До речі, я купила собі цей дирокол, така довольна... не заю, як чоловік це терпить. Коли я сказала скільки він коштує, він так смішно подивився на мене, я йому - "Дироколів багато не буває", а він мені - "куди заплатити?". Так, щось я відійшла від теми. Отже АТС. Першою, за традицією, вибиратиме Натишик. А інші віддам комусь (або обміняюсь), кому сподобаються, якщо сподобаються.
Дякую всім, хто дочитав до кінця. 

четверг, 13 октября 2011 г.

Весілля, весілля!

Привіт всім. Ми вже повернулис з весілля. Обіцяла привезти фото. Але, нажаль, в суботу на вінчання ми так і не потрапили. В Настусі раптово піднялася температура, а потім просто так раптово і пропала. Отже ми прийшли тільки ввечері, щоб привітати, і не можу вам не похвалитися, всім дуже сподобалася мо коробочка. Що мене дуже радує, бо робила таке чудо вперше.
Повернемося до весілля. Спочатку коротко про весь процес. Весілля святкують окремо, молодий у себе дома, молода в себе. Все починається в четвер, молода зі своїми дружками ходить по селу і запрошує всіх на весілля, так-так в кожну хату заходить. Ввечері молодий приносить до молодої весільне деревце, і дружки чіпляють своїм дружбам букети. Потім починають плести вінок з барвінку. А потім всі чіпляють на деревце квіточки, спочатку батьки, а потім і всі рідні.
В пятницю молодій на голову одягають вінок, і вона разом з дружками йде спочатку до священника а потім до молодого. Ввечері заводини - це коли збирається молодь і всі танцюють.
 А тепер фотки:
Настуся з молодою 
 Зліва-направо, молода, моя рідна сестра Оля, і Маргаритка.


 Це Настуся з дружбою.
Ось така була в нас пригода. Звичайно це все написане дуже коротко, бо вмістити весь процес весілля в селі в два абзаци просто неможливо.
Дякую, що завітали! 

среда, 5 октября 2011 г.

Коробочка для грошей!

 Багато писати не буду, просто покажу фото, багато.
 Так виглядає коробочка зверху, прикрашена вирубкою сердечка, яке мені прислала Sandra. Серце хаотично заштампувала золотою фарбою, і краї скраппаперу затонувата тією ж фарбою.
  

 Вчора півдня шукала картинки по нету)
 Всередині арка з квітів, рожевою стрічкою прив"язутимуться гроші.

Дякую, що заходите!

Конверт!

Привіт, привіт!
Пишу скоренько, бо зараз їдемо на весілля. Чому сьогодні? Тому що весілля в селі, в найкращих українських традиціях, і розпочинається воно вже завтра і аж до неділі. Моя Настуся - дружка, тому постараюсь привести кілька фото, як у нас одягаються дружки, у віночках і вишиванках. все дуже гарно. Віночок їй роблю сама, але ще не закінчила, тому приїду і покажу. Зараз покажу який букетик я зробила для Настусіного дружби і конверт для грошей.