среда, 29 февраля 2012 г.

Весна в листівках продовжується!

Привіт всі моїм дорогим читачам!
Сьогодні покажу ще одну весняну листівку, таку легку і повітряну. Квіточки в ній мої саморобні, а ще знайшла таку прозору зі сріблястими листочками внизу плівку від якоїсь етикетки, вже не пам"ятаю від чого саме, але сюди мені впасалась. Акрилову висічку, ту що накриває привітання, вже давно мені прислала Sandra. Я тільки обвела її глітером.

 Дякую, що заходите. Па-па )))))))

вторник, 28 февраля 2012 г.

Скоро 8 Березня!!!!

Привіт, мої хороші. Зовсім в мене зараз мало часу на блог. Вибачайте, що не коментую ваші роботи. Скоренько покажу листівочку і біжу до своїх маляток. Я ще, здається, вам не писала, в Маграритки є вже два зубчики знизу, і зверху прориваються зразу троє. То в нас тепер і вжень і вночі концерти, плачі, поганий сон. Ну нічого, прорвемся. Отже листівка до 8 березня по Завдання №8. Квітчастий фон від блогу "Штампи з любов"ю".
Червоні розочки-бутончики і ту, що посередині вісімки виліпила з пластики, ту що внизу, таку з фіолетовим відтінком теж сама робила. А вісімка зроблена з бежевого сизалю і підфарбована зеленим чорнилком. Ну і звичайно квітковий фон. 

Ой ледь не забула написати. Я виклала один зі своїх комплектів біжутерії в благодійному аукціоні на допомогу Еланці Гризодуб і його  вже зарезервували, як тільки внесуть гроші я його відправлю. Допоможемо разом маленькому сонечку ;) 


суббота, 25 февраля 2012 г.

Скільки коштує життя....


Як ви думаєте...скільки може коштувати життя? ніколи не задумувались над цим питанням???
а маленька дівчинка Еланка в свої 7 рочків вже знає ((( Її ціна - 192 тисячі євро....найбільшу частину цих грошей вже зібрано, залаишилось 24 тисячі євро і Еланка має шанс жити!!!
Дівчатка, це маленьке сонечко бореться з раком, з 2007 року , а він повертається ((( і її єдиний шанс пересадка кісткового мозку від нерідного донора, і в нашій країні такі операцї не роблять....
Ось тут вся інформація про це Сонечко і реквізити , а ось тут група в контактах
Не пошкодуйте декілька хвилин свого часу і просто прочитайте історію життя цієї дівчинки, загляньте в її оченята, які наповнені болем і так хочуть жити!!!!
Дівчатка, майже всі ми мами, дехто майбутні мами....розумієте який стан зараз в її мами???
Невже ми не можемо допомогти зібрати цю суму???
Невже ми не можемо потерпіти трошки з новими скрап-запасами і перечислити ці кошти для дитини? Що важливіше????
Ви можете переслати всього декілька гривень, але якщо так зробить кожен, то ми обов"язково врятуємо життя!!!!!
Я знаю що хтось прочитає просто і все, хтось прокрутить це повідомлення в Рідері....але я вірю що більшість з вас не буде байдужою!
Не треба бути байдужим до чужого горя....
а ще в контактах є благодійна ярмарка , нехай і віртуальна, але вона є !!!! подивіться можливо ви щось купите, а також виставте свої роботи! це теж допомога для дівчинки!
Ми ж допоможемо, правда? ;)

Цей пост я скпіювала у Оксанки-Зірочки. Дуже хочеться допомогти маленькій дівчинці. Нехай кількома гривнями. Для нас вони нічого не вирішать, а маленькій Еланці допоможуть врятувати життя. 

среда, 22 февраля 2012 г.

Серйозні листівки для чоловіків.

Привіт всім!
Сьогодні я до вас з такими листівками. Першу робила вже давно, а другу вчора. Сестричка попрсила для друга на 23-тє.

Знайшла кусок тканини кольору хакі, роздрукувала погони. Така собі вийшла листівка.
Дякую, що заглядаєте ;)))))))))))

вторник, 14 февраля 2012 г.

Валентинка ;)

Ще одна листівка до Дня всіх закоханих з сердечком і гілочкою з квітів. З нею візьму участь в завданні"Від щирого серця" в блозі "Штампи з любов"ю"
 

Листівка, подарунки і багато фото!

Привіт, привіт, мої любі!!!
Як же я скучила за вами, за вашими коментарями і за своїм бложиком. Закинула його зовсім. Якщо чесно, то вже й не пам"ятаю, коли останній раз сиділа за комп"ютером. Вже й друкувати розучилась ))). Зараз є трошки часу.
Минулого місяця Настусі було 5 років. Для мене це вже якись рубіж, відчуваю себе трохи старою старшою. Якось для мене в 3 і 4 роки вона була ще такою маленькою, а в 5 вже така доросла, ех ностальгія... та зараз не про неї. Покажу кілька фото зі свята. Все було дуже скромно і дуже по-сімейному.
 Це ми з тортиком, до речі, торт робили самі. Поки малявки спали, я і Сашка катали мастику, вирізали бантик і п"ятірочку. Робили таке діло вперше і до четвертої години ранку, але нам сподобалось.
А це ми з Магариткою.

 І ще кілька зимових фото.

А тепер про подарунки. Вже давним давно (а я така нехороша бяка ніяк не напишу) я отримала АТС-очку і подарунки від Танюши. Дякую тобі величезне і вибач, будь ласка, що так довго не давалася чути. Вже половину подарунків використала, та ніяк не напишу.
А ще недавно я отримала подаруночки від чудового блогу "Наше Хобби". Я вже тут писала раніше, що мою листівочку вибрав рендом і мені прийшли ось такі чудові подаруночки.

Вітаю всіх-всіх з Днем закоханих!!! Кохаймося, бо ми того варті ))))))
І в честь свята листівка, з якою хочу взяти участь і завданні № 7 "Від щирого серця" у блозі "Штампи з любв"ю"

Дякую, що заходите і не забуваєте!!!!!