пятница, 9 декабря 2011 г.

не скрапове (

Привіт, дівчатка. Давно вже не дописувала, якось не до того. Напав на мене якийсь песимізм і такі відчуття, коли нічого не можеш зробити. Тільки Настуся перестала кашляти так у Маргаритки стоматит, температура, горло - одним словом весь набір. Боже, що ж я за мама така, що мої дітки постійно хворіють. Чесно я вже не знаю що робити, у нас останнім часом аптека і поліклініка є найбільш відвідуваними місцями. Не знаю навіщо пишу, хочеться трохи виговоритися, може легше стане.(((((

3 комментария:

  1. МАшуль, сонечко!!! ти чого???? ану перестань!!!!! то є дітки ((( і на жаль зараз з тими перепадами температури багато хто похворів ((( Натсуся молодчинка виздоровіла, тепер і Маргаритка видужає швиденько;) то не є твоя вина і навіть не думаю себе звинувачувати!!!! ТИ ЧУДОВА МАМА!!!!
    Молодчина що написала, виговоришся і завжди легше , я то по собі знаю ;)
    бажаю щоб завтра в вас вже не було ніяких хвороб, а на твоєму личку сяяла щаслива посмішка ;) не можна хворіти, свята на носі ;)
    Тримайся сонечко, ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ!!!!
    Обнімаю тебе )))

    п.с. і щиро дякую за твій лист ;)

    ОтветитьУдалить
  2. ОЙ. Машуня... і я тебе підтримати прийшла))) Дивись, сьогодні така чудова погода, світить сонечко... тож бажаю тобі не сумувати, а усміхнутись) Хвороби пройдуть, ти головне вір у це і не опускай руки))) Тримайся)))

    ОтветитьУдалить
  3. Оксанка, Надійка, дякую вам, дівчата, за підтримку)))))))))))))

    ОтветитьУдалить