воскресенье, 11 декабря 2011 г.

Привіт, привіт, привіт!
Сьогодні в мене хороший настрій! У Маргаритки вже не було температури, стоматит вже майже пройшов. Я за цей тиждень, як білка в колесі. кілька разів на день треба було промивати язичок і горло, тумпературу міряла щогодини і навіть вночі, вона вже як бачила градусник то починала плакати, і це в 6 місців. Замучила я свою малечу цим лікуванням. Я взагалі така мама-панікьорша. Якщо лоб чуть-чуть гарчий, то я з градусником не розстаюся цілий день. Причому з двома, спочатку міряю електронним, потім перевіряю ртутним. Одним словом я ще та мамаша... Бідні мої дітки))))
І в мене є ще одна чудова новина. В блозі Наше Хобби мою листівочку вибрав містер рендомчик.    
   І це моя перша перемога, дуже сподіваюсь, що не остання. 

І ще ми сьогодні ходили по магазинах, вибирали подарунки для наших діток, для мого похресника, якому на Миколая виповниться 2 рочки, і для моєї племінниці, якій в середу виповниться рочок. Іграшки ми вже купили і ще декі треба докупити, а сьогодні ми купували дитячі речі. Це зовсім інше, коли купую речі для маляток, то хочеться їх помацати, погладити і понюхати. Вони якось по-особливому пахнуть. Маргаритка вперше на кілька годин залишилась з бабусею. Після всіх цих болячок, я не могла спокійно ходити по магазинах, надзвонювала бабусі. Але моя Карапузя вела себе чудово, довго спала і зовсім не плакала))))  

Дякую, що читаєте мене, дякую за ваші коментарі, дякую за підтриму.  Люблю вас і обіймаю)))))))

2 комментария:

  1. вітаю з виздоровленням!! неприємно, коли дітки хворіюсь, аж сам перехворюєш з ними все...
    листівка миленька!!! вітаю з "рендомчиком"!!! :)

    ОтветитьУдалить
  2. Ну, от бачиш))) Життя прекрасне) Дітки молодці, що пішли на поправку)А, ти не переживай, ти мама... і тобі краще знати, як турбуватися про свої діточок)))
    Вітаю із перемогою)

    ОтветитьУдалить