вторник, 14 февраля 2012 г.

Листівка, подарунки і багато фото!

Привіт, привіт, мої любі!!!
Як же я скучила за вами, за вашими коментарями і за своїм бложиком. Закинула його зовсім. Якщо чесно, то вже й не пам"ятаю, коли останній раз сиділа за комп"ютером. Вже й друкувати розучилась ))). Зараз є трошки часу.
Минулого місяця Настусі було 5 років. Для мене це вже якись рубіж, відчуваю себе трохи старою старшою. Якось для мене в 3 і 4 роки вона була ще такою маленькою, а в 5 вже така доросла, ех ностальгія... та зараз не про неї. Покажу кілька фото зі свята. Все було дуже скромно і дуже по-сімейному.
 Це ми з тортиком, до речі, торт робили самі. Поки малявки спали, я і Сашка катали мастику, вирізали бантик і п"ятірочку. Робили таке діло вперше і до четвертої години ранку, але нам сподобалось.
А це ми з Магариткою.

 І ще кілька зимових фото.

А тепер про подарунки. Вже давним давно (а я така нехороша бяка ніяк не напишу) я отримала АТС-очку і подарунки від Танюши. Дякую тобі величезне і вибач, будь ласка, що так довго не давалася чути. Вже половину подарунків використала, та ніяк не напишу.
А ще недавно я отримала подаруночки від чудового блогу "Наше Хобби". Я вже тут писала раніше, що мою листівочку вибрав рендом і мені прийшли ось такі чудові подаруночки.

Вітаю всіх-всіх з Днем закоханих!!! Кохаймося, бо ми того варті ))))))
І в честь свята листівка, з якою хочу взяти участь і завданні № 7 "Від щирого серця" у блозі "Штампи з любв"ю"

Дякую, що заходите і не забуваєте!!!!!

2 комментария:

  1. Марія, вітання донечці) Тортик у вас суперовий получився))) Маргаритка, теж уже підросла) ттт)))Суперові фото, приємно на вас дивиться))))

    Листівка супер! Дякуємо за участь в завданні від блогу Штампи з любов"ю!

    ОтветитьУдалить
  2. який позитивний пост!!! вітаю з подарунками! святом доці !!
    листівка дуже гарна! успіху в завданні!

    ОтветитьУдалить