среда, 21 сентября 2011 г.

Суші, точніше роли!

Обожнюю суші! Отже і експериментую на дану тему. Ліпила їх вперше, тому вийшло не дуже, сподіваюсь наступні будуть кращі. Підкажіть, будь ласка, чи можна їх носити, чи краще викинути. Буду вдячна за коментарі.

Дякую, що ви є!

5 комментариев:

  1. О, мої улюблені суші!!! супер! А як у тебе такий "правдоподобний" рис получився?

    ОтветитьУдалить
  2. Дякую вам, дівчата!
    Мар'янка рис робиться доволі просто, з напівпрозорої пластики скатуємо ковбаску, а зверху орботуємо білою пластикою.І робимо багато таких ковбасок-рису. Тут робиться окремо ковбаска з лосося, огірка і спаржі - це начинка суші, потім кругом обкладається тоненькими ковбасками-рисом і зверху обвертається чорною пластикою. Получається велика ковбаса, яку ми ужимаємо до потрібної нам товщини, і ріжемо на кусочки. Виходить такий "суш" в розрізі. Сподіваюсь зрозуміло пояснила, бо такого вже написала...

    ОтветитьУдалить
  3. Да, приятно, было бы такие в суши бар одеть и соригинальничать)))

    ОтветитьУдалить